Rond de tafel vind je het

Ondernemers die hun voordeur in het slot gooien zijn tegenwoordig ‘old school’. Angst voor buitenstaanders die eventueel naar binnen kunnen loeren, is inmiddels een problematische neurose geworden. Angst voor gluurders, je kúnt eraan te gronde gaan.

Moderne ondernemers weten namelijk allang dat de wereld veranderd is. Die nieuwe wereld biedt een platform voor mensen die van eigen kracht, kennis en expertise durven uit te gaan. Die weten dat delen je alleen maar sterker maakt. Kortom; ondernemers die hetzelfde profiel bezitten als al die deelnemers die u al voorgingen aan de Ronde Tafels van Hét Ondernemers Belang.

Ik zie het gebeuren na elke Ronde Tafel bijeenkomst die ik voor Hét Ondernemers Belang leid. Heb ik nog maar nauwelijks het gesprek afgesloten, begint meteen dat geritsel dat mij even vrolijk maakt als de voorjaarsgeluiden in de bomen. Ritselende visitekaartjes, ze klinken als de belofte van een zakelijke lente. ´Zeg, ik zou het leuk vinden om eens met je door te praten´, ik hoor het regelmatig over tafel vliegen als we op het punt staan om met zijn allen aan koffie of borrel te gaan.

Ritselende visitekaartjes, ze klinken als de belofte van een zakelijke lente

En dan weet ik: deze koffie of borrel gaat me smaken, want het meervoudige doel van de Ronde Tafel bijeenkomst is wéér bereikt. Een goed inhoudelijk gesprek, gevolgd door nadere kennismaking van de deelnemers, die zo in één klap en op een laagdrempelige manier hun zakelijke netwerk uitbreiden.

Er staan jaarlijks bovendien telkens weer interessante thema’s op het programma, zoals duurzaamheid, de ontwikkelingen en innovatie in ICT, het nieuwe ondernemen, ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Voor elke sector of branche komt er jaarlijks dus minimaal één niet te missen tafel voorbij.

Stuk voor stuk uitstekende kansen voor wakkere ondernemers die op deze terreinen visie willen tonen én delen en die daarnaast hun netwerk en commerciële mogelijkheden willen uitbreiden. De komende lente kon weleens lang gaan duren.

Vergelijkbare berichten