Teksten

artikelen/ bedrijfsreportages/ testimonials/ nieuwsbrieven/ persberichten/ bijdragen voor uw jaarverslag:

op basis van een uitgebreide journalistieke ervaring schrijf ik informatieve tekstproducties die uw (ondernemings)visie en boodschap helder en wervend overbrengen. Op basis van door u aangeleverd materiaal en/of een gesprek verzamel ik de gegevens om een pakkende en informatieve tekst over u of uw organisatie te schrijven. Ook kan ik uw klanten interviewen om vervolgens een pakkende testimonial voor uw bedrijf te schrijven. Betere reclame dan de positieve feedback van uw klanten bestaat tenslotte niet. Door mijn ruime ervaring in het schrijven van allerhande publicaties vind ik de toon die lezers boeit en overtuigt. En een overtuigde lezer wordt of blijft een overtuigde klant.

columns en blogs:

een prikkelende, verhelderende en wervende column of online blog kan uw bedrijfscommunicatie meer smaak en kleur geven. Het is bovendien een uitstekend medium om op heel persoonlijke en onderscheidende wijze uw visie en expertise naar uw (zakelijke) netwerk te communiceren. In opdracht schrijf ik die columns of blogs voor u.

bedenken van uw commerciële (bedrijfs) slogan en/of catch phrase:

u wilt uw bedrijfsidentiteit of filosofie kort en krachtig overbrengen maar zoekt daar een pakkende slogan of catch phrase voor. Zorg dat uw binnenkomer ook een binnenblijver is. Ik lever die, zodat uw juiste toon meteen is gezet.

Laatste Artikelen/Publicaties

Contact

info@kosterteksten.nl
06 41 860 490