Teksten

artikelen/ bedrijfsreportages/ testimonials/ nieuwsbrieven/ persberichten/ bijdragen voor uw jaarverslag/ jubileumboeken/ levensverhalen:

op basis van uitgebreide journalistieke ervaring schrijf ik informatieve artikelen en andere tekstproducties die uw (ondernemers)visie, boodschap én verhaal helder en wervend overbrengen. Aangeleverd materiaal en/of een gesprek vormen de grondstof voor mijn pakkende en informatieve tekst over u of uw organisatie.

Ook kan ik uw klanten interviewen om een testimonial voor uw bedrijf te schrijven.

Door mijn ruime schrijfervaring vind ik steeds de toon die mijn klanten zoeken en die lezers boeit en overtuigt.

Naast kortere publicaties heb ik ook ervaring met longreads en boeken. Zo schreef ik in opdracht levensverhalen die in boekvorm verschenen.

columns en blogs:

een prikkelende, verhelderende en wervende column of online blog kan uw bedrijfscommunicatie meer smaak en profiel geven. Het is bovendien een uitstekend medium om op heel persoonlijke en onderscheidende wijze uw visie en expertise naar uw (zakelijke) netwerk te communiceren. In opdracht schrijf ik columns of blogs voor u.

commerciële (bedrijfs) slogan en/of catch phrase:

u wilt uw bedrijfsidentiteit of filosofie kort en krachtig overbrengen maar zoekt daar een pakkende slogan of catch phrase voor. Zorg dat uw binnenkomer ook een binnenblijver is. Ik lever die, zodat uw juiste toon meteen is gezet.

Laatste Artikelen/Publicaties

Contact

info@kosterteksten.nl
06 41 860 490