Reporting

Reporting (of verslaglegging): dé ondersteuning van uw kennisborging:

u heeft uiteraard veel tijd, energie en focus gestoken in de organisatie van uw

seminarpresentatie, masterclass of ander evenement.

Maar heeft u ook al nagedacht over hoe u de kennis die u straks deelt op goede wijze borgt binnen uw organisatie en uw (zakelijke) netwerk? Hoe u er dus voor zorgt dat uw kennis en expertise écht gaan werken voor u en voor uw netwerk?

Ik schrijf een prettig leesbaar verslag, samenvatting of artikel voor u. Desgewenst kan ik ook uw opmaak verzorgen. Met als resultaat een drukklare PDF die u vervolgens op uw website kunt plaatsen, in uw nieuwsbrief kunt meenemen, via social media kunt delen en ook kunt laten drukken om uit te delen aan de bezoekers van uw (bedrijfs)evenement en/of andere (zakelijke) relaties.

corporate governance en toezicht:

de wereld van het bestuur van – en toezicht op corporates is flink in transitie. Wat komt er op bestuurders af en wat op commissarissen? Veranderingen voltrekken zich in zeer hoog tempo en er is veel behoefte aan kennisdeling. Als verslaglegger en schrijver geef ik daar schriftelijk mijn ondersteuning aan. Ik haal de essentie van wat gedeeld wordt naar boven en vorm die om tot een lekker leesbare samenvatting. De ultieme ‘take away’ voor u en de deelnemers aan uw klankbord- of kennissessie.

Laatste Artikelen/Publicaties

Contact

info@kosterteksten.nl
06 41 860 490