Reporting

Reporting: dé ondersteuning van uw kennisborging:

u heeft uiteraard veel tijd, energie en focus gestoken in de organisatie van uw

seminarpresentatie, masterclass of ander evenement.

Maar heeft u ook al nagedacht over hoe u de kennis die u straks deelt op goede wijze borgt binnen uw organisatie en uw (zakelijke) netwerk? Hoe u er dus voor zorgt dat uw kennis en expertise écht gaan werken voor u en voor uw netwerk?

Ik schrijf een prettig leesbaar verslag, samenvatting of artikel voor u. Desgewenst kan ik ook uw opmaak verzorgen. Met als resultaat een drukklare PDF die u vervolgens op uw website kunt plaatsen, in uw nieuwsbrief kunt meenemen, via social media kunt delen en ook kunt laten drukken om uit te delen aan de bezoekers van uw (bedrijfs)evenement en/of andere (zakelijke) relaties.

Ik maak er voor u een voedzame en tegelijkertijd licht verteerbare maaltijd van, met een professionele journalistieke glans. En dat ziet er heel anders uit dan de doorgaans droge notulen of standaardverslagen. U zult zien dat zodra de vorm de inhoud helpt, gedeelde kennis ook écht iets gaat doen. Zowel intern voor uw organisatie als extern voor uw (zakelijke) netwerk. Bovendien toont u zo uw inhoudelijke expertise, en dat hoeft niet beperkt te blijven tot de bezoekers van uw evenement. Ik ontzorg u graag bij het op de kaart zetten van uw professionaliteit en het delen en borgen van uw kennis.

corporate governance en toezicht:

de wereld van het bestuur van – en toezicht op corporates is flink in transitie. Wat komt er op bestuurders af en wat op commissarissen? Veranderingen voltrekken zich in zeer hoog tempo en er is veel behoefte aan kennisdeling. Als verslaglegger en schrijver geef ik daar schriftelijk mijn ondersteuning aan. Ik haal de essentie van wat gedeeld wordt naar boven en vorm die om tot een lekker leesbare samenvatting. De ultieme ‘take away’ voor u en de deelnemers aan uw klankbord- of kennissessie.

Laatste Artikelen/Publicaties

Contact

info@kosterteksten.nl
06 41 860 490