artikelen/ bedrijfsreportages/ testimonials/ nieuwsbrieven/ persberichten/ jaarverslagen: op basis van uitgebreide journalistieke ervaring schrijf ik informatieve tekstproducties die uw ondernemingsvisie en commerciƫle boodschap helder en wervend overbrengen. Op basis van door u aangeleverd materiaal en/of een gesprek verzamel ik de gegevens om een pakkende en informatieve tekst over uw bedrijf of organisatie te schrijven. Ook kan ik uw klanten interviewen om vervolgens een professionele testimonial over uw bedrijf te schrijven.

ronde tafel bijeenkomsten, klankbordsessies, klantsessies: als gespreksleider / moderator leid ik uw ronde tafel bijeenkomstklankbord- of klantsessie. Ik neem goed voorbereid plaats aan het hoofd van uw tafel en sta er bovendien met mijn enthousiaste en mensgerichte werkwijze garant voor dat uw bijeenkomst een succes wordt. Leent uw bijeenkomst zich voor publicatie? In dat geval kan ik het gevoerde gesprek tevens voor u uitwerken tot een artikel voor uw relatiemagazine of nieuwsbrief of ander (online) communicatiemedium. Uiteraard geldt dit ook wanneer het artikel alleen voor intern gebruik of voor (een deel van) uw zakelijke netwerk is bedoeld.

columns, zowel voor print als online publicatie: een prikkelende, verhelderende en wervende column kan uw bedrijfscommunicatie meer smaak en kleur geven. In opdracht schrijf ik deze voor u. Klik hier om mijn meest recente online column voor Het Ondernemers Belang te lezen.

ondersteuning van kennisborging binnen uw organisatie: door creatieve vastlegging van wat u bespreekt tijdens klankbord- en kennissessies of andere (interne) bedrijfsbijeenkomsten, help ik uw kennis binnen uw organisatie te borgen. De essentie van uw bespreking komt naderhand in prettig leesbare vorm in uw bezit. En dat ziet er toch even anders uit dan (doorgaans droge) notulen.

corporate governance en toezicht: de wereld van het bestuur van – en toezicht op corporates is in transitie. Veranderingen voltrekken zich in hoog tempo en er is veel behoefte aan het delen van kennis. Als verslaglegger en schrijver geef ik daaraan schriftelijk ondersteuning.

redigeren en stileren van uw teksten: ik maak ze klaar voor maximale impact. U hoeft slechts een ruwe concepttekst aan te leveren en ik zet voor u de creatieve en taalkundige punt op de i.

webtekst-scan: ik bekijk uw online teksten kritisch, haal daar eventuele fouten uit, vervang zwakke formuleringen door sterke en voorzie u zo nodig van (redactioneel en/of communicatie) advies.

bedenken van uw commerciĆ«le (bedrijfs) slogan en/of catch phrase: u wilt uw bedrijfsidentiteit of filosofie kort en krachtig overbrengen maar zoekt daar een pakkende slogan of catch phrase voor. Zorg dat uw binnenkomer ook een binnenblijver is. Ik lever die, zodat uw juiste toon meteen is gezet.

geven van communicatieadvies: bedrijfscommunicatie is vrijwel altijd voor verbetering vatbaar: een verbeterde communicatie is gegarandeerde route naar een beter bedrijfsresultaat. Ik denk graag mee over uw interne en externe communicatie en help u vooruit met praktische adviezen. Desgewenst ondersteun ik u ook bij de implementatie daarvan.

In samenwerking met New-Impulse media help ik u met:

websites: wij bouwen uw website of verbeteren uw bestaande website middels tekstredactie en vormgeving. Ook ontwerpen wij desgewenst uw huisstijl. Uw website is uw digitale visitekaartje, ofwel: uw gezicht. Wij zorgen ervoor dat niemand dat gezicht vergeet.

brochures en folders: wij maken desgewenst uw brochure of folder. Naast de teksten kunnen wij ook de lay-out en vormgeving verzorgen.