Verslaglegging

ondersteuning van uw kennisborging:

u heeft uiteraard veel tijd en energie gestoken in de organisatie van uw seminarpresentatie, masterclass of ander bedrijfsevenement. Maar heeft u er ook al over nagedacht hoe u de kennis die u straks deelt op goede wijze borgt binnen uw organisatie en uw zakelijke netwerk? Hoe u er dus voor zorgt dat uw kennis en expertise écht gaan werken voor u en uw netwerk?

Ik kan een compleet en prettig leesbaar verslag (of een samenvatting) voor u verzorgen, inclusief opmaak. Deze drukklare PDF kunt u vervolgens op uw website plaatsen, via social media delen of laten drukken om uit te delen aan de bezoekers van uw bedrijfsevenement en/of andere zakelijke relaties.

Ik maak er voor u een voedzame én licht verteerbare maaltijd van (met een professionele journalistieke glans). En dat ziet er heel anders uit dan de doorgaans droge notulen of standaardverslagen. U zult zien dat zodra de vorm de inhoud helpt, gedeelde kennis ook écht iets gaat doen. Zowel intern voor uw organisatie als extern voor uw zakelijke netwerk. Bovendien toont u zo uw inhoudelijke expertise (en niet alleen aan de bezoekers van uw bedrijfsevenement). Ik ontzorg u graag bij het op de kaart zetten van uw professionaliteit en het delen en borgen van uw kennis.

corporate governance en toezicht:

de wereld van het bestuur van – en toezicht op corporates is flink in transitie. Wat komt er op bestuurders af en wat op commissarissen? Veranderingen voltrekken zich in zeer hoog tempo en er is veel behoefte aan het delen van kennis. Als verslaglegger en schrijver geef ik daaraan schriftelijk mijn ondersteuning. Ik haal de essentie van wat gedeeld wordt naar boven en vorm die om tot een lekker leesbare samenvatting. De ultieme ‘take away’ voor u en de deelnemers aan uw klankbord- of kennissessie.

Laatste Artikelen/Publicaties

Contact

info@kosterteksten.nl
06 41 860 490