Over

Koster Tekst & CommunicatieBaart Koster:

met goede communicatie valt een wereld te winnen

Dat met goede communicatie veel te winnen valt is niet alleen een theoretische waarheid, ik zie ook het in mijn dienstverlening dagelijks werkelijkheid worden. Steeds weer blijkt hoe een gericht aanbod van geschreven en/of gesproken woord bedrijven en andere organisaties vooruithelpt.

Al 16 jaar mag ik dagelijks ondernemers ondersteunen in hun communicatie. Ik doe dat vanuit mijn liefde voor taal en mijn betrokkenheid op ondernemers. Wat hun bedrijf voor hen betekent, dat betekent mijn instrument, taal, voor mij. Hoe mooi is het dan om daarmee een fundamentele bijdrage te leveren aan hun effectieve communicatie?

Goede communicatie brengt veel
Wat voor hen geldt, geldt overigens ook voor u. Want wat uw core business ook is, veel staat of valt met de manier waarop u zich verhoudt tot uw zakelijke netwerk en relaties. Goede communicatie heeft impact, verzekert u van klantentrouw en zet de deur voor u open naar nieuwe zakelijke relaties en kansen.
Ik heb het voorrecht dit te kunnen zeggen vanuit een zeer uitgebreide ervaring met zowel gesproken als geschreven communicatie. Ik mocht daarmee al vele bedrijven in uiteenlopende sectoren vooruithelpen.

Injectie
Na mijn afstuderen als jurist werkte ik vele jaren in het internationale bedrijfsleven. Daarna gaf ik leiding aan een van de journalistieke redacties van de Telegraaf holding. In 2002 besloot ik om mijn brede belangstelling en voorliefde voor het bedrijfsleven om te zetten in daarop aansluitende dienstverlening. De afgelopen 16 jaar mocht ik een groeiend en divers klantportfolio verbaal en schrijvend een communicatieve injectie geven. Ook u help ik graag.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Laatste Artikelen/Publicaties

Contact

info@kosterteksten.nl
06 41 860 490