Over

Centraal: mens, communicatie en taal

Al 17 jaar heb ik het voorrecht mooie verhalen en artikelen te mogen maken. Mijn interviews en gesprekken met ondernemers en particulieren vormen daar de grondstof voor. Zij (samen met uiteenlopende media) vormen mijn klantenkring en ik help hen door hun verhaal of boodschap helder en pakkend op te schrijven. 

Vaak ontmoet ik de ander in zijn of haar zakelijke rol.  Maar ook gaan interviews regelmatig over persoonlijke zaken, zoals diepste drijfveren, levensvisie en geloof. Uiteraard hangt dat af van wat mijn klant wil en waar(voor) een artikel gepubliceerd wordt. Door deze persoonlijke ontmoetingen ontstaan sprekende verhalen die juist daardoor ook meer zakelijke impact hebben. Dat mes snijdt aan twee kanten.

Mensen zijn mijn inspiratiebron. Ik wil de ander in zijn of haar kracht portretteren en de kernboodschap in tekst vangen. Dit vanuit de overtuiging dat verhalen die uitgaan van de mens en niet van een product of organisatie, uiteindelijk óók commercieel effectiever zijn.

Die persoonlijke noot breng ik tevens aan in mijn eindredactionele dienstverlening. Daarbij haal ik niet alleen fouten uit teksten, maar herschrijf ik deze ook wanneer dat nodig is om ze (aan)sprekender te maken.

Positieve publiciteit

Na mijn afstuderen als jurist werkte ik respectievelijk in het internationale bedrijfsleven en als redactiecoördinator bij een krantenuitgeverij. In 2002 besloot ik om mijn belangstelling en voorliefde voor mens, taal én bedrijf om te zetten in daarop aansluitende dienstverlening.

Ik vind het een voorrecht om schrijvend en sprekend mijn klanten van positieve publiciteit te voorzien.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Laatste Artikelen/Publicaties

Contact

info@kosterteksten.nl
06 41 860 490